白萝卜排骨汤

白萝卜排骨汤

4.3 20 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
5 人份

Składniki

  • 2200 克
  • 猪排骨 (汤骨,颈骨或螺旋骨),切块 (4 公分)
    400 克
  • 白萝卜 切片 (2 公分)
    500 克
  • 黄皮洋葱 切块
    100 克
  • 吊片 切条 (2 公分)
    1 块
  • 绍兴花雕酒
    1 茶匙
  • 枸杞
    20 克
  • 适量调味
    1 小撮
  • 白胡椒粉 适量调味
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 154 mg
Białko 17 g
Kalorie 590 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...