Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
TM6 TM5 TM31

Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi

5.0 (4 oceny)

Składniki

Maionese al wasabi

  • 250 g di olio di semi di girasole
  • 1 uovo
  • 2 tuorli
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaino di sale

Gamberi in pasta kataifi

  • olio di arachidi q.b.
  • 16 gamberi crudi sgusciati, puliti del filo intestinale
  • 150 g di pasta kataifi

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
892.8 kJ / 213.4 kcal
Białko
6.3 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
18.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
121.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy