
Urządzenia i Akcesoria
Polpette dolci ai fagioli mungo e sesamo
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 14 godz.
20 pezzi
Składniki
Ripieno ai fagioli mungo
-
di fagioli mungo secchi90 g
-
di acqua + q.b.1210 g
-
di zucchero30 g
-
di cocco disidratato grattugiato50 g
Impasto
-
di riso glutinoso250 g
-
di riso100 g
-
di zucchero100 g
-
di acqua + q.b.200 g
-
di lievito in polvere2 cucchiai
-
di fiocchi di patate30 g
-
di semi di sesamo100 g
-
olio per frittura q.b.
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
197 kcal /
828 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
24.1 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in Vietnam
11 Przepisów
Włochy
Włochy