Polpette dolci ai fagioli mungo e sesamo

Polpette dolci ai fagioli mungo e sesamo

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 14 godz.
20 pezzi

Składniki

Ripieno ai fagioli mungo
  • di fagioli mungo secchi
    90 g
  • di acqua + q.b.
    1210 g
  • di zucchero
    30 g
  • di cocco disidratato grattugiato
    50 g
Impasto
  • di riso glutinoso
    250 g
  • di riso
    100 g
  • di zucchero
    100 g
  • di acqua + q.b.
    200 g
  • di lievito in polvere
    2 cucchiai
  • di fiocchi di patate
    30 g
  • di semi di sesamo
    100 g
  • olio per frittura q.b.

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 197 kcal / 828 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 24.1 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...