Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ripieno ai fagioli mungo
- 90 g di fagioli mungo secchi
- 1210 g di acqua + q.b.
- 30 g di zucchero
- 50 g di cocco disidratato grattugiato
Impasto
- 250 g di riso glutinoso
- 100 g di riso
- 100 g di zucchero
- 200 g di acqua + q.b.
- 2 cucchiai di lievito in polvere
- 30 g di fiocchi di patate
- 100 g di semi di sesamo
- olio per frittura q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 828 kJ / 197 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caffè macinato
5 min
Pollo alle erbe provenzali e riso basmati
1h
Stufato di spalla di manzo con gnocchi
1h 30min
Tortelli di carnevale al cocco
1h
Sorbetto zucchine e limone
8h 5min
Spaghettini al sugo con polpettine di lenticchie
1h 5min
Fantasmini
7 godz. 50 min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1h 30min
Pane contadino
19h
Polpette di verdure con salsa allo yogurt (senza glutine)
1h
Crema pasticcera (senza lattosio)
20 min
Torta pacchetto regalo
4 godz. 30 min