Urządzenia i Akcesoria
Cannelés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz.
20 unidades
Składniki
-
250 g de azúcar
-
500 g de leche
-
50 g de mantequilla
-
1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
-
4 huevos
-
2 yemas de huevo
-
70 g de ron dorado
-
100 g de harina de repostería
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Sód
27.5 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
532 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa bearnesa
15 min
Cremadillos
3 godz. 50 min
Tarta de almendra (Pegarata)
2 godz. 30 min
Merengue suizo
10 min
Salsa holandesa
15 min
Tartaletas de limoncello
3 godz. 15 min
Bavaroises de chocolate con menta
2 godz. 15 min
Bomba de chocolate
4 godz.
Tarta Tatín
1 godz. 30 min
Tarta de limón y merengue
3 godz.
Mince pies
1 godz.
Clafouti de cerezas
1 godz. 20 min