Urządzenia i Akcesoria
Cannelés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz.
20 unidades
Składniki
-
250 g de azúcar
-
500 g de leche
-
50 g de mantequilla
-
1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
-
4 huevos
-
2 yemas de huevo
-
70 g de ron dorado
-
100 g de harina de repostería
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Sód
27.5 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
532 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
S'more cake
45 min
Mierensinas
1 godz. 10 min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 godz.
Bomba de chocolate
4 godz.
Cremadillos
3 godz. 50 min
Financieros de albaricoque
30 min
Mince pies
1 godz.
Tarta Saint-Honoré
3 godz.
Bundt cake de especias
2 godz.
Pasteles de toffee salado y chocolate
3 godz.
Tarta de Linz (Linzertorte)
1 godz.
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min