Urządzenia i Akcesoria
Cannelés
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 26 godz.
20 unidades
Składniki
-
250 g de azúcar
-
500 g de leche
-
50 g de mantequilla
-
1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
-
4 huevos
-
2 yemas de huevo
-
70 g de ron dorado
-
100 g de harina de repostería
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Sód
27.5 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
532 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Foie de pato
33 godz.
Profiteroles
2 godz.
Tiramisú de frutos del bosque
1 godz. 50 min
Árbol de choux (Croquembouche)
2 godz.
Pasteles de nubes con coco y pistachos
5 godz. 20 min
Masa choux
2 godz.
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 godz.
Vallobinas
55 min
Coulis de fruta
10 min
Canutillos de crema
3 godz.
Savarin rápido al ron
1 godz. 30 min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 godz. 10 min