Urządzenia i Akcesoria
发丝牛百叶
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
菜籽油20 克
-
蒜头3 瓣
-
葱 只取葱白,切段3 根
-
干辣椒 去籽切丝1 个
-
盐1 茶匙
-
芝麻油10 克
-
牛百叶 切丝,提前汆水沥干320 克
-
笋 切丝,提前汆水沥干100 克
-
米醋10 克
-
生抽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
23.8 g
Kalorie
1242.5 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny