Urządzenia i Akcesoria
Falafel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 godz.
6 porcí
Składniki
-
500 gramů bílé cizrny, suché ne konzervované
-
50 gramů cibule napůl
-
2 snítky čerstvé petrželky
-
4 stroužky česneku
-
25 gramů hladké mouky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička římského kmínu
-
1 čajová lžička pepře černého, mletého
-
1 snítka koriandru, čerstvého nebo 1 čajová lžička mletého
-
olej na smažení
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
16.9 g
Kalorie
1751 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
15.2 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Luštěniny
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Cizrnové karbanátky
11 godz. 10 min
Vejce ve falafelu s jogurtovou omáčkou
50 min
Cizrnový flatbread a zeleninový kari dip
50 min
Bob čorba
13 godz. 15 min
Jambalaya z quinoy
35 min
Bramborové curry s květákem
1 godz. 10 min
Fazolový burger (veganský)
1 godz. 20 min
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1 godz.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Indický čočkový dahl
30 min
Dal makhani
13 godz. 20 min