Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů bílé quinoy
- 700 gramů vody
- ¼ červené papriky, bez semínek, na kousky
- 3 - 4 cherry rajčata, napůl
- 1 mango, zralé, dužina, na kostky (1x1 cm)
- 2 snítky čerstvé máty, pouze lístky
- 4 snítky čerstvého koriandru, pouze lístky
- ¼ čajové lžičky mletého kmínu
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 1 - 2 polévkové lžíce citrónové šťávy (1 citrón), podle chuti
- 2 čajové lžičky extra panenského olivového oleje
- 200 gramů bílé cizrny, konzervované, propláchnuté a scezené
- 40 gramů goji, předem namočené na 5–10 minut ve vodě, aby změkla, okapané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1859 kJ / 443 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 10.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mexický quinoa salát
30min
Quinoa tabouleh
12h 40 min
Kešu pomazánka s bylinkami
8 Std. 10 Min
Mrkvový RAW dort s kešu krémem
55 dk
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min
Kokosová quinoa s pečeným mangem
30min
Jambalaya z quinoy
35 dk
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50min
Brokolicový salát s goji
10min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min