Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů červené čočky
- 500 gramů vody
- máslo, na vymazání
- 120 gramů parmazánu, na kousky
- 2 lilky (400 gramů)
- 50 gramů olivového oleje
- 1 cibule (200 gramů), na čtvrtky
- 3 stroužky česneku
- 1 červená paprika (150 gramů), na kousky
- 400 gramů rajčat v plechovce, loupaných, i se šťávou
- 120 gramů červeného vína
- 1 polévková lžíce oregana, sušeného
- 1 čajová lžička zázvoru, mletého, sušeného
- 2 čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, mletého
- 40 gramů másla
- 500 gramů mléka
- 40 gramů hladké mouky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2000 kJ / 477 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Dal makhani
13h 20min
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1 Std. 40 Min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 Std. 50 Min
Kokosový Dhal
20min
Turecká nevěstina polévka
50 menit
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1 Std. 25 Min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h