Cheesecake z tofu (bez laktózy)

Cheesecake z tofu (bez laktózy)

4.7 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
8 porcí

Składniki

Těsto
  • 180 gramů hladké mouky
  • 85 gramů mandlového másla
  • 30 gramů moučkového cukru
  • 1 vejce
  • 1 špetka soli
Náplň
  • 80 - 100 gramů džemu z červeného bobulového ovoce (např. lesní ovoce, maliny, rybíz, jahody)
  • 5 gramů agaru
  • 50 gramů vody
  • 400 gramů tofu na kousky
  • 4 vejce
  • 65 gramů mandlového másla
  • 150 - 180 gramů agávového sirupu
    150 - 180 gramů medu
  • 1 čajová lžička přírodního mandlového extraktu (opcjonalnie)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 15.9 g
Kalorie 1603 kJ / 382.9 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 44.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...