Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů telecích plátků (celkem 4 kusy)
- 4 špetky soli
- 4 špetky pepře černého, mletého
- 60 gramů rukoly
- 120 gramů nivy
- 8 plátků šunky serrano nebo schwarzwaldské šunky
- 90 gramů cibule
- 15 gramů oleje
- 100 gramů bílého vína
- 400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 200 gramů mléka
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 13273 kJ / 3160 kcal
- Białko
- 182 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 245 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45 min
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1h 10min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1h 5 min
Hovězí Stroganoff
35 min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1h 5 min
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1h 5 min
Kuřecí špízy s kmínovou rýží a teplým zeleninovým salátem
2h
Kuřecí paličky v omáčce z červené papriky a kuskus s cuketou a sýrem feta
55min
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1h 15 min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2h 30 min
Hovězí mini tartar
10 min