Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů jarní cibulky, na kousky (3 cm)
- 20 gramů sezamového oleje
- 450 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 160 gramů vody
- 15 gramů sójové omáčky tamari (silné)
- 600 gramů kuřecích prsou, na kousky (3 cm)
- 200 gramů hub shiitake, čerstvých, na čtvrtky
-
100
gramů mungo výhonků, čerstvých či sterilovaných
lub 100 gramů klíčků sójových bobů, čerstvých, sterilovaných - 10 gramů zázvoru, čerstvého, oloupaného a nakrájeného na proužky (0,5 cm)
-
1
čajová lžička červené kari pasty
lub 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře - 150 gramů čínských nudlí, rýžových, vlasových
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1824 kJ / 434 kcal
- Białko
- 42.3 g
- Węglowodany
- 42.3 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polévka Tom Yum
15 min
Kuřecí Pad Thai
20min
Krůtí plátky na houbách
50min
Rybí guláš s krevetami
45 min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1 Std. 15 Min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min
Thajská polévka s krevetami
30min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35 min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35 min