Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů kachních prsou, s kůží (4 kusy, cca 150 gramů každé)
- 3 stroužky česneku
- 15 gramů zázvoru, čerstvého
- 4 pomeranče
- 70 gramů medu
- 50 gramů sójové omáčky, sladké
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 200 gramů vody
- 4 polévkové lžíce sezamových semínek
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2109 kJ / 503 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Tatarský biftek
5 Min
Rybí polévka s pórkem
35 dk
Hovězí steaky v papilotě
40min
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49h 5 min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1h 5min
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1h 25min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30min
Velikonoční hnízda z odpalovaného těsta
1h 15min