Urządzenia i Akcesoria
Café-style banana bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 portions
Składniki
-
butter for greasing, plus extra for serving (optional)
-
walnuts (optional)90 g
-
raw almonds90 g
-
bananas 4 (approx. 450 g) peeled and broken into pieces, 1 cut into halves lengthways5
-
eggs3
-
milk90 g
-
brown sugar (see Tip)150 g
-
extra virgin olive oil180 g
-
wholemeal self-raising flour120 g
-
self-raising flour150 g
-
ground cinnamon1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
199.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1835.1 kJ /
436.9 kcal
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit and nut loaf
27 godz. 50 min
Dark chocolate frosting
10 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Banana bread
1 godz. 50 min
ANZAC biscuits
40 min
Basic muffin mix
30 min
Two-layer chocolate cake
3 godz. 20 min
Banana and oat mini muffins
40 min
Vegan Christmas cake
27 godz. 10 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Basic muffin mix
30 min
Quick porridge
10 min