![Sous-vide Ossobuco Sous-vide Ossobuco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00d006c6-59be-44fd-aefd-3cb21bd5dd5a/Derivates/18208ba5-edd7-40f7-8553-c536d3f58867.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pieces veal shank, sliced, bone in (approx. 160 g-200 g each, 10 cm x 15 cm)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp plain flour
- 4 Tbsp olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 200 g leeks, white part only, sliced (3 mm)
- 1 pinch sweet paprika
- 75 g tomato purée
- 200 g red wine
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
lub 1 tsp ascorbic acid powder - fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2339 kJ / 559 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 372 mg
Alternatywne przepisy
Boiled Egg Mode
20 dk
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 dk
Boiled Egg Mode
20 dk
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 Min
Lemon Grass, Ginger and Jalapeño Marinade
5min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Christmas tiramisu
24h 20 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Chicken Fricassee (Metric)
55 dk
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 Min