Urządzenia i Akcesoria
Easter Carrot Cheese Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
850 g
Składniki
-
Red Leicester cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)1
-
spring onions cut in pieces (3 cm)2
-
cream cheese500 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh parsley1 bunch
-
crackers for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
131.4 mg
Białko
2 g
Kalorie
253.8 kJ /
60.6 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry Liqueur
25 min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35 min
Spiralized Fruit Yogurt
Brak ocen
Egg Cognac Liqueur
15 min
Easter Cream Pastries
1 godz. 15 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Blue Hawaiian
10 min
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3 godz.
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30 min
Cheese Sticks
55 min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2 godz. 20 min