Urządzenia i Akcesoria
Stuet sopp
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
løk delt i fire1
-
hvitløksfedd2
-
solsikkeolje20 g
-
sopp, fersk delt i to500 g
-
salt2 ts
-
fløte250 g
-
pepper, malt etter smak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1194.3 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1263.8 kJ /
302.1 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgurhvete
Brak ocen
Irsk potetmos
Brak ocen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Persilleolje
25 min
Rørte tyttebær
5 min
Ertestuing
25 godz. 10 min