Urządzenia i Akcesoria
Ertestuing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 10 min
4 porsjoner
Składniki
-
erter, tørket, skrellet200 g
-
vann900 g
-
salt pluss ekstra etter smak1 ts
-
sukker1 ts
-
eddik1 ts
-
smør50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porsjoner
Sód
2405.1 mg
Białko
49.5 g
Kalorie
4567.5 kJ /
1091.7 kcal
Tłuszcz
42.4 g
Błonnik
52.8 g
Tłuszcz nasycony
25.7 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgurhvete
Brak ocen
Irsk potetmos
Brak ocen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Stuet sopp
45 min
Persilleolje
25 min
Rørte tyttebær
5 min