
Urządzenia i Akcesoria
Persilleolje
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 krukke
Składniki
-
persilleblader, ferske150 g
-
spinatblader, ferske150 g
-
solsikkeolje400 g
-
salt½ ts
Wartości odżywcze na 1 krukke
Kalorie
3624.5 kcal /
15164.9 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
401.8 g
Węglowodany
14.9 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
52.3 g
Sód
1365.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 35 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
45 min
5 min
25 godz. 10 min