Urządzenia i Akcesoria
Persilleolje
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 krukke
Składniki
-
persilleblader, ferske150 g
-
spinatblader, ferske150 g
-
solsikkeolje400 g
-
salt½ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 krukke
Sód
1365.2 mg
Białko
8.9 g
Kalorie
15164.9 kJ /
3624.5 kcal
Tłuszcz
401.8 g
Błonnik
8.3 g
Tłuszcz nasycony
52.3 g
Węglowodany
14.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgurhvete
Brak ocen
Irsk potetmos
Brak ocen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Stuet sopp
45 min
Rørte tyttebær
5 min
Ertestuing
25 godz. 10 min