Urządzenia i Akcesoria
Bulgurhvete
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 porsjoner
Składniki
-
bulgurhvete medium (se tips for porsjoner)200 - 500 g
-
vann (se tips)400 - 800 g
-
vegetabilsk olje5 - 20 g
-
havsalt½ - 1 ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
296 mg
Białko
6 g
Kalorie
896 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kokosnøttmelk
5 min
Mandelmelk
1 godz. 5 min
Tahini
Brak ocen
Majones uten egg
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolje
Brak ocen
Grunnleggende grønnsakskraft
Brak ocen
Cashew rømme
Brak ocen
Harissa
Brak ocen
Nøttesmør
10 min
Karamellisering 400-500 g løk
Brak ocen
Stekt grønnsaksblanding
Brak ocen