Wersje kompatybilne
Mélange pour assaisonner les légumes (plat végétarien)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 citrons jaunes non traités
- 10 g de camomille déshydratée
- 5 g de graines de coriandre
- Wartości odżywcze
- na 25 g
- Kalorie
- 231 kJ / 55 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 7 mg
Alternatywne przepisy
Glace pêche-fraise
15 Min
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1sa 25 dk
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1 Std. 30 Min
Ananas fraise melba
30min
Pizza aux légumes
3h 10min
Tartelette végétale crue aux fraises sans sucre ajouté
4óra 20p
Tartelette aux asperges
14h
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
Riz aux petits légumes
40min
Orange curd
6h 25min
Petits gratins de bananes
50min
Roulés d’aubergine farcis à la sauce tomate
1h