Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Sacher Torte
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
10 slices
Składniki
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
365.4 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 godz.
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1 godz. 20 min
Yoghurt Parfait, Quinoa and Apple Crumble
45 min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min