Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Sacher Torte
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
10 slices
Składniki
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
365.4 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Chai Latte
20 min
Cochinita Pibil
4 godz.
Shrimp Aguachile
15 min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1 godz.
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Stracciatella Drinking Yoghurt
12 godz.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 godz. 45 min
Cinnamon Rice Pudding Cake
5 godz.
Sweet Potato Brownies
8 godz. 55 min
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 godz. 10 min
No Bake Nutella Cheesecake
4 godz. 20 min