番茄炒菇

番茄炒菇

3.0 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    10 克
  • 10 克
  • 切段
    20 克
  • 番茄 切块
    270 克
  • 白玉菇 切段
    160 克
  • 鸿喜菇
    160 克
  • ¼ 茶匙
  • 麻油
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.753 g
Kalorie 259 kJ / 62 kcal
Tłuszcz 3.065 g
Błonnik 3.45 g
Węglowodany 7.026 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...