Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de harina de amaranto
- 1 cdita de psyllium
- 1 cdita de sal
- 11 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 huevo
- 200 g de agua
- 1 cdita de goma xantana, (4 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 516.5 kJ / 123.4 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 941 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crepas (sin gluten)
1h 20min
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Harina de arroz
5 dk
Harina sin gluten para todo uso
5 dk
Harina sin gluten para panadería
10min
Pan de caja sin gluten
40min
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Baguette sin gluten
2 Std.
Pan sin gluten
1hod. 40min
Base para pay sin gluten
15 Min