Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de harina de amaranto
- 1 cdita de psyllium
- 1 cdita de sal
- 11 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 huevo
- 200 g de agua
- 1 cdita de goma xantana, (4 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 516.5 kJ / 123.4 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 941 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan alemán sin gluten
3h
Bagels sin gluten
1h 50min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan de caja sin gluten
2h
Baguette sin gluten
2h
Bagels sin gluten
1h 50min
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2h
Pizza sin gluten
1h
Tiramisú (sin gluten y sin lácteos)
8 godz. 50 min
Harina de arroz
5min
Harina sin gluten para todo uso
5min