Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cda de chía
- 300 g de agua
- 230 g de arroz
- 115 g de quinoa blanca
- 50 g de fécula de maíz
- 20 g de azúcar
- 5 g de levadura seca instantánea
- 1 cdita de goma xantana (opcjonalnie)
- 45 g de hojuelas de papa
- 35 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar o el aceite de su preferencia
- ½ cdita de sal fina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 6900 kJ / 1643 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 289 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina sin gluten para panadería
10min
Pan de molde sin gluten
14h
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Yogur de nuez de la india con vainilla TM6
16 godz.
Yogur de coco (vegano) TM6
12u. 25min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Harina sin gluten para pastelería
10min
Baguette sin gluten
1h