Pan de caja sin gluten

Pan de caja sin gluten

3.6 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
1 porción

Składniki

  • 1 cda de chía
  • 300 g de agua
  • 230 g de arroz
  • 115 g de quinoa blanca
  • 50 g de fécula de maíz
  • 20 g de azúcar
  • 5 g de levadura seca instantánea
  • 1 cdita de goma xantana (opcjonalnie)
  • 45 g de hojuelas de papa
  • 35 g de aceite de oliva y un poco más para engrasar o el aceite de su preferencia
  • ½ cdita de sal fina

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 1643 kcal / 6900 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 289 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...