Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
lub 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural
- 500 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 8487 kJ / 2028 kcal
- Białko
- 69.9 g
- Węglowodany
- 383.8 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 13.3 g
- Sód
- 4832.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chapata con masa madre
17 godz.
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan blanco
3h 10min
Pan de agua
3h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Masa madre en polvo
24 Std. 10 Min
Pan corsario doble
Brak ocen
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 godz. 20 min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan de semillas rico en proteínas
9 Std.