Wersje kompatybilne
Cuernitos veganos con relleno de frutos secos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 220 g de leche de almendras
- 40 g de aceite vegetal
- 60 g de azúcar
- 15 g de levadura seca
- 450 g de harina de trigo
- 1 pizca de sal
Relleno de nueces
- 60 g de dátiles deshuesados
- 150 g de nueces variadas enteras (p. ej. avellanas, nueces, etc.)
- 20 g de miel de maple
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
Glaseado
- 80 g de azúcar
- 2 cditas de mantequilla vegetal
- 2 cdas de leche de almendras
- leche de almendras, para barnizar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 49.1 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 30.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan vegano de plátano
1h
Donas
2 Std.
Crepas de arroz
30min
Tamales rancheros veganos
1h
Trufas de cocoa y avena
15 Min
Pastel pink velvet
7h 20min
Brioche vegano de pasitas sin gluten
1h 15min
Pan de maíz en latitas
25min
Cupcakes veganos de red velvet
4h
Galletas con chispas de chocolate veganas y sin gluten
50min
Pan vegano de caja
1 Std. 20 Min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1 Std. 30 Min