Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- mantequilla sin sal, para engrasar
- 50 g de mantequilla, en trozos
- 8 huevos
- 250 g de azúcar refinada
- 250 g de harina para hot cakes
- 2 pizcas de sal
Relleno y cobertura
- 600 g de crema (min 30% de grasa), fría
- 200 g de fresas
- 10 g de azúcar refinada
- 120 g de frambuesas
- 1 cucharada de azúcar glass, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de nuez glaseado
1h 30 min
Pastel de tres leches con rompope
2u.
Choco-rol de chocolate
30min
Glaseado blanco
2u.
Galletas corazón
1u.
Pastel triple chocolate en capas
2h 30min
Pastel floral
2u.
Galletas con chispas de chocolate
1u.
Panqué de plátano
2h 15min
Panqué de vainilla
2sa 40 dk
Malteada de fresa
5 Min
El mejor pastel de chocolate
1u.