Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brownie doble chocolate
- aceite en aerosol, la necesaria para engrasar
- 110 g de harina de trigo
- 10 g de cocoa en polvo
- 1 g de sal fina
- 260 g de chocolate amargo
- 295 g de azúcar refinada
- 245 g de mantequilla, en cubos
- 8 yemas de huevo
- 1000 g de agua, para limpiar
Trufa caramelizada
- 160 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 170 g de azúcar refinada
- 40 g de agua
- 5 g de jugo de limón recién exprimido
- 170 g de glucosa, chiclosa
- 30 g de mantequilla
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 80 g de nuez pecana
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2466 kJ / 587 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 48 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 min
Arroz frito
40 min
Helado de choco menta
24h
Donas de encanto
2h
Pastel double fudge
3h
Bizcocho de chocolate sin harina
40 min
Merengue suizo
10min
Betún de chocolate
10min
Betún de mantequilla básico
10min
Pastel de tres leches
3h
Pay de limón
3h 30min