Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de jitomate guaje, en cuartos
- 40 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
- 40 g de aceite de semilla de uva
- 80 g de chile de árbol rojo fresco, sin semillas ni tallo
- 10 dientes de ajo, pelados
- 100 g de vinagre de vino blanco
- 200 g de azúcar
- 2 cditas sal marina
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 263 g
- Tłuszcz
- 43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Mermelada cruda de frutos rojos
15min
Pasta para pay
1h
Mermelada de cebolla y tocino
40min
Mermelada de frutos rojos con chipotle
40min
Mermelada de chile jalapeño rojo
1h
Mermelada de chabacanos deshidratados
40min
Mermelada de pétalos de rosa
45min
Mermelada de fresa
15min
Pasta fresca de hierbas
25 min
Mermelada de fresa TM6
55min