Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 90 g de papa, cocida
- 150 g de agua
- 10 g de aceite de oliva
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 350 g de harina
Topping
- 30 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- ½ cucharadita de sal
- 2 cucharadas de orégano seco
- 5 jitomates, rebanados o 20 jitomates cherry en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1222 kJ / 291 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostini con tomate y mozzarella
25 Min
Ensalada para quiche
7min
Pan plano con dip de hierbas y nueces
2h 35min
Crepas Suzette
1óra 15p
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1h 20min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1óra
Croque Monsieur
30min
Pizza con arúgula y tomate seco
50min
Focaccia de papa y romero
1h 40 min
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Bolillos caseros
1h 40 min
Scones con mantequilla de frambuesa
25 Min