Pastel de frutas con ron

Pastel de frutas con ron

4.9 12 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 rebanadas

Składniki

  • de mantequilla para engrasar
  • 40 g de pasitas, cualquier tipo
  • 60 g de nuez de castilla, pelada
  • 80 g de chabacano deshidratado en trozos
  • 100 g de mezcla de frutas cistalizadas en trozos
  • 100 g de ron blanco
  • 120 g de azúcar
  • ½ cdita de canela en polvo
  • 2 huevos
  • 250 g de harina de trigo
  • 1 - 2 pizcas de nuez moscada en polvo
  • ½ cdita de jengibre en polvo
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • ¼ cdita de sal
  • 150 g de mantequilla sin sal en cubos
  • 120 g de leche entera

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 104.3 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 1363.9 kJ / 326 kcal
Tłuszcz 14.7 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...