Crepas sin gluten

Crepas sin gluten

4.7 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
12 piezas

Składniki

  • 10 g de tapioca
  • 200 g de arroz blanco de grano largo
  • 3 huevos
  • 50 g de mantequilla sin sal derretida
  • 1 pizca de sal fina
  • 200 g de leche de almendras

Wartości odżywcze na 1 pieza

Kalorie 93 kcal / 390 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...