Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
Marinade
-
lemon thin peel only, no pith and juiced1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary1 sprig
-
fresh sage1 sprig
-
fresh thyme3 sprigs
-
ground mustard powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
turkey breast, skinless, boneless20 - 24 oz
Herbed Turkey
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh rosemary1 sprig
-
fresh sage1 sprig
-
fresh thyme2 sprigs
Roasted Red Pepper Sauce
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil1 oz
-
roasted red peppers (16 oz), drained1 jar
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh mixed herbs chopped, to garnish
-
pomegranate seeds to garnish4 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
731 mg
Białko
41 g
Kalorie
1402 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Scandinavian Brunch
Brak ocen
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 godz. 20 min
Avocado Orange Butter
10 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 min
Eggplant and Almond Dip
20 min
Detox Water (Flat Belly)
25 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Egg Salad
30 min