Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 3 sprigs fresh thyme
- 1 tsp ground mustard powder
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless
Herbed Turkey
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 2 sprigs fresh thyme
Roasted Red Pepper Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh mixed herbs, chopped, to garnish
- 4 oz pomegranate seeds, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 731 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Sous-vide Artichokes
55 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1u.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Green Bean Gremolata
25 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1u.
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1 Std. 30 Min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min