Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
Marinade
-
lemon thin peel only, no pith and juiced1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
garlic clove1
-
fresh rosemary1 sprig
-
fresh sage1 sprig
-
fresh thyme3 sprigs
-
ground mustard powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
turkey breast, skinless, boneless20 - 24 oz
Herbed Turkey
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh rosemary1 sprig
-
fresh sage1 sprig
-
fresh thyme2 sprigs
Roasted Red Pepper Sauce
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil1 oz
-
roasted red peppers (16 oz), drained1 jar
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh mixed herbs chopped, to garnish
-
pomegranate seeds to garnish4 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
731 mg
Białko
41 g
Kalorie
1402 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min