
Urządzenia i Akcesoria
Baklava vegan
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
25 unidades
Składniki
-
pistácio s/ casca e s/ sal200 g
-
açúcar200 g
-
noz150 g
-
canela em pó1 c. chá de
-
azeite mais q.b. p/ untar200 g
-
massa filo (8 folhas, cada 33x46 cm aprox.)350 g
-
água150 g
-
xarope de ácer100 g
-
raspa de laranja1 c. sopa de
-
canela em pó1 c. sopa de
-
água de rosas2 c. chá de
-
sumo de limão2 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
239.5 kcal /
1002 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
21.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
68.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pastelaria vegan
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia