Urządzenia i Akcesoria
Pane rustico
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
35 fette
Składniki
-
600 g di semi di frumento
-
400 g di acqua
-
3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (12 g)30 g di lievito di birra fresco
-
120 g di latticello
-
150 g farina per pane + q.b.
-
2 cucchiaini di sale
-
1 cucchiaio di aceto balsamico
-
1 cucchiaino di malto in polvere (opcjonalnie)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3 g
Kalorie
291 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Crostata alle mele
1 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Asparagi con patate
50 Min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane di segale vallesano
10 Std.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane paesano
3 Std.
Pane rustico
2 Std.