Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito di birra fresco
lub 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (12 g) - 120 g di latticello
- 150 g farina per pane, + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Pan Brioche
8 godz.
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Dado di pollo
Keine Bewertungen
Farina di cereali o legumi
Keine Bewertungen
Roastbeef
35 Min
Pizza Margherita
2 godz.
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Keine Bewertungen
Crème brûlée al cioccolato
Keine Bewertungen
Preimpasto per pane
24h 30 min.
Preimpasto per pane
24h 30 min.
Mezzelune alle mandorle (Corna di gazzella)
Keine Bewertungen