Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
- 30 g di lievito di birra fresco
- 120 g di latticello
- 150 g di farina di forza, + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Condimento allo yogurt
5 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Lumachine ai semi di papavero
Brak ocen
Gelato al rabarbaro
36 godz. 25 min
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Biberli dell'Appenzello
Brak ocen
Panperduto
30 min
Treccia della domenica in due varianti
2h 10min
Focaccia di ceci saporita
3h
Amaretti all'albicocca
40min
Confettura classica
55 Min
Pane di segale vallesano
10 Std.