Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mozzarella, sgocciolata, a pezzetti
Impasto
- 330 g di latte
- 1 cubetto di lievito fresco (40 g)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- 550 g di farina
Farcire e completare
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche secche miste all'italiana
- ½ cucchiaino di sale
-
220
g di foglie di spinaci, surgelati, scongelate e
strizzate - 100 g di prosciutto cotto, a dadini (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1061 kJ / 253 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake Pops
1 godz. 30 min
Pangrattato
10min
Trancetti cioccolatte
1h 55min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Brak ocen
Maionese
5 Min
Crostata al Vin cuit
Brak ocen
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Cornetti al cioccolato
3 godz. 35 min
Frittelle di patate
45min
Mousse al Toblerone®
3 godz. 10 min
Frittata soffice alle patate
1 Std. 15 Min
Polpette di carne in salsa di funghi
35 min