
Urządzenia i Akcesoria
Pizzette "Tricolore"
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 pezzi
Składniki
-
di mozzarella sgocciolata, a pezzetti200 g
Impasto
-
di latte330 g
-
di lievito fresco (40 g)1 cubetto
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di burro20 g
-
di farina550 g
Farcire e completare
-
di pepe nero macinato½ cucchiaino
-
di polpa di pomodoro a pezzi400 g
-
di erbe aromatiche secche miste all'italiana1 cucchiaio
-
di sale½ cucchiaino
-
di foglie di spinaci, surgelati scongelate e220 g
strizzate -
di prosciutto cotto a dadini (1 cm)100 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
253 kcal /
1061 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria