Gnocchi di patate

Gnocchi di patate

4.5 4 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
    800 g
  • acqua
    1000 g
  • di farina + q.b.
    350 g
  • uovo (da 60 g circa)
    1
  • di sale a piacere
    1 ½ - 2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 337 kcal / 1410 kJ
Białko 13.4 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 65.4 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...