Urządzenia i Akcesoria
Lamb and vegetable purée (first foods)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
560 g
Składniki
-
zucchini (approx. 80 g), cut into pieces1
-
asparagus spears cut into pieces (see Tips)3
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion¼
-
carrot (approx. 80 g), cut into pieces1
-
garlic clove1
-
lamb mince250 g
-
tomato paste20 g
-
potato (approx. 80 g), cut into small pieces1
-
water150 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 560 g
Sód
264.8 mg
Białko
50.6 g
Kalorie
4757.8 kJ /
1137.1 kcal
Tłuszcz
79.4 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and vegetable purée (first foods)
25 min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30 min
Potato and broccoli purée (first foods)
30 min
Apple purée (first foods)
20 min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 min
Beef and vegetable purée (first foods)
25 min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 min
Spiced beef casserole purée (6-9 months)
45 min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30 min
Strawberry pear purée (around 6 months)
15 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min