Urządzenia i Akcesoria
Semolina Dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
923.1 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
74.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jewish Chicken Soup
50 min
Goat's Cheese Frittata Sandwiches with Caramelised Red Onion Chutney
Brak ocen
Endless Variations Bread
45 min
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Polenta
50 min
Rye Bread Rolls- Bürli
12 godz.
Oat, Bran and Quinoa Porridge with Blueberry Compote
25 min
Tomato Soup with Burrata
35 min