Urządzenia i Akcesoria
Semolina Dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
923.1 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
74.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Soup
25 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 godz.
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Orange Sponge Cake
1 godz.
Vegan Rainbow Salad
25 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1 godz.
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Bannock Bread
45 min
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20 min