Urządzenia i Akcesoria
Semolina Dumplings
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra for for cooking dumplings600 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)500 g
-
fine semolina (see tip), plus 1-2 Tbsp for dusting250 - 300 g
-
fine sea salt to taste, plus 1 pinch for cooking dumplings1 - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
923.1 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1497.2 kJ /
357.9 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
74.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Quince Tart
50 min
Crocodile Cupcake Cake
2 godz.
Guinean prawns
25 min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min