Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Infused Aperol Spritz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 glasses
Składniki
Rhubarb Syrup
-
rhubarb cut in pieces (3 cm), plus extra for garnish500 g
-
granulated sugar60 g
-
water60 g
-
orange juice only (approx. 50 g)1
Spritz
-
ice cubes or more to fill glasses12 - 18
-
Aperol120 g
-
Prosecco600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
6.7 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
625.2 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise Sauce
15 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Tartare Sauce
10 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Elderflower Basil Gin Fizz
10 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Caesar Salad Dressing
5 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Dirt and Worms Chocolate Ice Cream
6 godz. 20 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Emmental Gougères
50 min