Urządzenia i Akcesoria
Cottura della pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
1200 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
320 g di pasta secca lunga o corta (es. penne, spaghetti)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
1164 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Riso in bianco
25 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Uova sode colore giallo
55 min
Pasta tonno e olive
35 min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Patate lesse
40 min
Cottura della pasta
20 min
Uova sode
20 min
Cottura della pasta
25 min
Uova sode
20 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min