Mediterranean pastries
TM5 TM6

Mediterranean pastries

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • butter for greasing
  • 270 g puff pastry, ready rolled (approx. 24 x 40 cm)
  • 150 g medium-hard cheese, cut into pieces (3 cm) (e.g. Gruyère or Gouda)
  • 150 - 170 g canned artichoke hearts, drained
  • 60 g dried tomatoes in oil, drained
  • 200 g sour cream, 20% fat
  • 2 eggs
  • 20 basil leaves, fresh, cut into thin strips
  • ¼ tsp oregano, dried
  • ¾ tsp fine salt
  • ½ tsp freshly ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1731 kJ / 414 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
30 g
Błonnik
5.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy