Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vody
- 1 špetka soli
- 3 vejce
- 800 gramů chřestu oloupaného (1 100 gramů neloupaného)
- 30 gramů strouhanky
- 40 gramů octa
- 80 gramů čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 1 jarní cibulka bílá část, na kousky
- 1 mrkev menší, oloupaná na kousky (2 cm)
- 10 gramů kaparů
- 4 plátky ančoviček v oleji
- 150 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 špetka soli (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1368 kJ / 327 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 Min
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 min
Špagety s rajčatovou omáčkou a očními bulvami
1h 25min
Restovaná šalotka (250 gramů)
Brak ocen
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
1h 40 min.
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 Min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 Std.
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15min
Mascarpone krém s červeným rybízem
2h 30min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min