Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vody
- 1 špetka soli
- 3 vejce
- 800 gramů chřestu oloupaného (1 100 gramů neloupaného)
- 30 gramů strouhanky
- 40 gramů octa
- 80 gramů čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 1 jarní cibulka bílá část, na kousky
- 1 mrkev menší, oloupaná na kousky (2 cm)
- 10 gramů kaparů
- 4 plátky ančoviček v oleji
- 150 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 špetka soli (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1368 kJ / 327 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 godz.
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1 godz.
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1h 5min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55min
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40 min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15 min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30 min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 godz. 10 min
Vejce, vařená
20 min