Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 centimetry čerstvého zázvoru, oloupaného
- pomerančová kůra, strouhaná, z ½ pomeranče
- 50 gramů cibule, napůl
- 150 gramů dýně, oloupané, na kousky (3-4 cm)
- 150 gramů mrkve, oloupané, na kousky (3-4 cm)
- 20 gramů másla
- 1 - 2 špetky soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 80 gramů vody
-
½
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
lub ½ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 572 kJ / 136 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30 min
RAW jablečný koláč s agarem
1h 10 phút
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50min
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3 godz. 20 min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1h
Okurková raita s mátou
25min
Bramborovo - zeleninové pyré
40min
Zelené fazolky s tymiánem
1h 10 phút
Hedvábné brokolicové pyré
30 min
Hráškové pesto se špenátem
15 min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1 godz. 35 min
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min