Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 centimetry čerstvého zázvoru, oloupaného
- pomerančová kůra, strouhaná, z ½ pomeranče
- 50 gramů cibule, napůl
- 150 gramů dýně, oloupané, na kousky (3-4 cm)
- 150 gramů mrkve, oloupané, na kousky (3-4 cm)
- 20 gramů másla
- 1 - 2 špetky soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 80 gramů vody
-
½
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
lub ½ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 572 kJ / 136 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-dýňová kaše
35 min
Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany
40 min
Tatarák po francouzsku
1h 10min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48h
Ovčí jogurt
14 Std.
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1 Std.
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1 Std.
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 min
Telecí roláda s bramborovo - pastinákovou kaší
1h 15 min
Vaječný likér se šafránem
2h 25min