Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de harina de trigo
- 100 g de harina integral de centeno
- 20 g de levadura prensada fresca
- 340 g de agua
- 1 ½ - 2 cucharaditas de sal
- harina de trigo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Panecillos de agua
2h
Pan de nueces
3 godz. 45 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de espelta
2h 20min
Hogaza integral
5h
Pan de molde
3h
Pan con kéfir, harina integral y semillas
2 godz. 15 min
Pan de cinco semillas
1 Std. 50 Min