Salsa al caramello

Salsa al caramello

5.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g

Składniki

  • di zucchero
    250 g
    250 g di zucchero di canna
  • di panna, min. 30% di grassi
    200 g
  • di acqua
    1030 g
  • di burro molto freddo, in 1 pezzo (circa 60 mm x 40 mm x 10 mm)
    30 g
  • di succo di limone
    1 cucchiaino
  • di aceto
    1 cucchiaio

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 510 kcal / 2136 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...