Urządzenia i Akcesoria
Torta di rose
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni
Składniki
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza
-
g farina + q.b.
-
150 g di latte
-
120 g di zucchero
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato½ cubetto di lievito di birra fresco
-
3 tuorli
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
-
100 g di burro + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6.9 g
Kalorie
1565 kJ /
374 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
1.18 g
Węglowodany
50.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crostata di marmellata
1h 10min
Besciamella
15min
Sciroppo per tè freddo
30min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Pizza Margherita
2h 10min
Gnocchi di patate
1h 15min
Pasta frolla dolce
1h 50min
Besciamella
15min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Tortelli di carnevale al cocco
1h
Chutney di cipolle caramellate
24h
Torta di rose
2h