Torta di rose

Torta di rose

4.8 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

  • limone preferibilmente biologico, la scorza
    1
  • farina + q.b.
    g
  • di latte
    150 g
  • di zucchero
    120 g
  • di lievito di birra fresco
    ½ cubetto
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • tuorli
    3
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro + q.b.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 374 kcal / 1565 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 50.9 g
Błonnik 1.18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...