Rotolo di frittata
TM6 TM5 TM31

Rotolo di frittata

4.2 (36 ocen)

Składniki

  • 15 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 2 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
  • 5 uova
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
  • 80 g di provola, a fette
    lub 80 g di Emmental o Gruviera, a fette
  • 80 g di prosciutto cotto, a fette

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
931 kJ / 222 kcal
Białko
19.5 g
Węglowodany
1 g
Tłuszcz
15.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Błonnik
0.3 g
Sód
811.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy