Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
650 g
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut in pieces (3 cm)50 g
-
English celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
zucchinis cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh button mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 650 g
Sód
46898.6 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
1949.4 kJ /
465.9 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
26.9 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
71.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Zucchini Noodles
Brak ocen
Dumpling wrappers
1 godz.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35 min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 godz.
Za'atar pesto
5 min
Ube Halaya Jam
2 godz. 10 min
Green pea and feta hummus wraps
10 min
Tandoori paneer pizza
1 godz. 30 min
Orange slushy cups
24 godz. 15 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min