Urządzenia i Akcesoria
Salát z červené řepy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcí
Składniki
-
300 gramů vařené červené řepy napůl
-
100 gramů mrkve oloupané, na kousky (4 cm)
-
200 gramů jablek bez jádřince, na čtvrtky
-
10 gramů olivového oleje
-
4 snítky čerstvého koriandru jen lístky
-
3 snítky čerstvé máty jen lístky
-
3 polévkové lžíce mandlových lupínků, opražených
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
74.6 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
389.6 kJ /
93.1 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Super saláty
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Podzimní celerový salát
15 min
Salát s trhaným kuřecím masem, batáty a brusinkovým dresinkem
1 godz.
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Salát detox
10 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 godz. 15 min
Ruský salát z červené řepy
1 godz. 10 min
Čočkový salát s lilkem
40 min
Čočkový salát
2 godz. 45 min
Dip z červené řepy
15 min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min
Salát 5 sekund
5 min
Brokolicový salát
10 min